פס אספקה מלבני CLE-910
מהווה מכלול המרכז את כל האספקות למיטת חולה

פס אספקה מלבני מסדרה 910 מהווה מכלול המרכז את כל האספקות למיטת חולה בין אם בחדרי אשפוז רגילים ובין אם בחדרי טיפול מיוחד , הפס הוא מערכת מודולרית אשר מורכבת ממספר פרופילים מאוגדים יחד על מנת להכיל את כל נקודות החשמל , תקשורת , גזים הנדרשות .
הפס מתוכנן ומיוצר על פי צרכי הלקוח תוך שימוש במודולים סטנדרטיים מודולים לשקעי חשמל אספקה רגילה , אספקה מקו חיוני, אספקה ממערכת UPS , מודולים לשקעי גזים רפואיים בהם שקעים לגזים , שקעי פינוי גזי הרדמה , שקעי AIR MOTOR , מודולים לשקעי תקשורת , לחצן קריאת אחות , טלפון , מוניטור , מודולים לתאורה הכוללים מפסקי הפעלה גופי תאורה עם זרוע וגופי תאורה עם תריס לתאורת שבת .
הפס מסופק משולב עם פס תליה מפרופיל אלומיניום לקיבוע ציוד רפואי לצמצום העומס על שקעי הגזים .
פרופיל הבסיס של פס האספקה מיוצר מאלומיניום ברוחב 140 מילימטר בגימור לפי בחירת הלקוח בין אם גימור אנודייז או צביעה בתנור באבקה בגוון לפי בחירה על פי מספר RAL .
פסי האספקה מיוצרים בהתאם לנהליי משרד הבריאות G-01.2 וחוק החשמל , הפסים עוברים בדיקות איכות קפדניות הכוללות בדיקה עצמית של כל הרכיבים לפני התקנה ובדיקה מקיפה בסיום ההרכבה .
תכנון הפס מאפשר התקנה על קירות בשימוש בפרופילי קיבוע המאפשרים התקנה על קירות שאינם ישרים .
גודל הפס המקסימלי הוא עד 3 מיטות ביחידה אחת, למערכות גדולות יותר ניתן לשלב מספר פסים ברצף .
תחזוקת הפס מתוכננת לביצוע במצב מותקן כך שכל רכיב בפס ניתן לפירוק וטיפול ללא צורך בפירוק הפס מהקיר , הגישה לתחזוקה תהיה מחזית הפס ומבוססת על כלי עבודה סטנדרטיים .
פסי האספקה מכילים אביזריי חשמל במתח 220 וולט ובתוך שכך הטיפול בהם על פי חוק החשמל מחויב שיעשה על ידי חשמלאי מוסמך בלבד , פריטי המידע על קווי המתח יסומן על הקווים לפי מספר המעגל המזין .
שקעי הגזים בפס האספקה יהיו מסדרה 200 עם מתאמים לקיבוע בפס אספקה .
לקבלת מערכת שלמה ניתן לשלב את פס האספקה עם קופסאות ברזים מסדרה 340 ותעלות לצנרת מסדרה 990 .
• עלות מינימלית .
• מבנה קומפקטי .
• הפעלה קלה ופשוטה על ידי הצוות הרפואי .
• מבנה גמיש עם יכולת התאמה לדרישות ספציפיות .
• התאמה ציוד מתכלה הקיים בבית החולים .
• פרופיל אלומיניום איכותי בגימור לפי בחירה .
• התאמה מלאה לחוק החשמל .
• כל פס עובר בדיקות חשמל מחמירות .
• עמידות מכנית גבוה .
• התאמה מלאה לכל סוגי החיבורים .
• כל יחידה עוברת בדיקת לחץ ברמת בדיקה 100% .
• מתאים לאספקות החשמל והגזים הקימות בחדרי בית החולים .
• התאמת מלאה לנוהל G-01.2 .
• אחזקה קלה מחזית הפס ללא צורך בציוד מיוחד .
צור קשר
הצוות שלנו עומד לרשותכם.
טלפון: 1599-555-200
ביום שישי – בין השעות 8.00-12.00
קלינטיקה – info@cleanetica.co.il